September 5, 2022

Nationaal Prehabilitatie Congres | 8 september 2022 | Eindhoven

Op donderdag 8 september 2022 presenteren wij Fit4Cure op het 2e Nationaal Prehabilitatie Congres! Kom langs bij onze workshop “Fysieke fitheid” om 11.00 uur waarin we alles vertellen over hoe we met Fit4Cure prehabilitatie in de thuissituatie mogelijk maken. Niet in de mogelijkheid om de workshop te bezoeken? Uiteraard bent u ook welkom op de ProCare stand, waar we u graag bijpraten over Fit4Cure.

Prehabilitatie naar de thuissituatie

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat hoe fitter de patiënt is, hoe veerkrachtiger hij of zij omgaat met ingrijpende gebeurtenissen zoals een operatie. Voldoende beweging is een belangrijke voorwaarde voor fysieke fitheid. Vooral voor kwetsbare patiënten is de juiste begeleiding daarbij noodzakelijk. Met Fit4Cure brengen we alles wat nodig is voor veilig en verantwoord trainen bij de kwetsbare patiënt thuis, terwijl de zorgprofessional op afstand kan monitoren. Daarmee verhogen we de kans dat de patiënt het trainingsprogramma volledig voltooit.

Fit4Cure is…

  • Medische apparatuur en benodigde software voor bewegen, meten en Remote Patient Monitoring
  • Plaatsing en installatie van de apparatuur bij de patiënt thuis
  • Training en ondersteuning voor de medisch specialist en fysiotherapeut bij gebruik Fit4Cure

Over het 2e Nationaal Prehabilitatie Congres

Op het 2e Nationaal Prehabilitatie Congres vertellen koplopers en experts waarom patiënten die fitter een operatie ingaan minder complicaties hebben en een kortere opnameduur. Niet alleen zorgverleners zijn enthousiast, maar ook patiënten en zij delen graag hun ervaring met u. Dit is dé gelegenheid om samenwerkingen tot stand te brengen in onderzoek en uitvoering. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, schrijf u snel in!

LinkedIn
Email
Print